Pentru admiratorii filmelor clasice, recomand acest site web de excepție, realizat cu mult efort și din pasiunea unor cinefili adevărați.

http://www.dvdbeaver.com/

Ori de câte ori doresc să văd ce conține un DVD al unui film pe care intenționez să îl achiziționez, consult acest site, care îmi este foarte util.

Sunt încântată să văd că și la noi DVD-urile cu filme clasice au invadat piața. „Mic dejun la Tiffany” în ediție de colecție, alături de alte filme ale lui Audrey Hepburn, precum „Sabrina” și „Funny Face”, legendara „Cleopatra” a lui Liz Taylor, emoționanta melodramă ”An Affair to Remember”, peliculele de top „Casablanca” și „Un tramvai numit dorință”, capodopera „Ben-Hur” în ediție de colecție, „Pe aripile vântului” în versiune extraordinară, Blu-ray, Garbo în filme de excepție, precum „Anna Karenina”, „Mata Hari” și „Ninotchka”. Toate (cine ar fi crezut?!) se pot găsi în hypermarketurile din România – cel puțin în cele din Capitală sau din preajma orașului! Și lista filmelor de calitate, aflate la îndemâna tuturor, poate continua la nesfârșit.

Să fie acesta un semn al revenirii la acel dulce stil clasic?

Advertisements