Tags

,

Una din marile mele bucurii este de a primi frecvent mesaje din partea fanilor din întreaga lume, ai lui Conrad Veidt, căruia i-am dedicat site-ul http://conradveidt.wordpress.com/.

Materialele lor îmbogățesc veritabila mea bază de date cu marele actor. Un prilej de mândrie pentru mine este de a avea încă un minunat portret cu Conrad și Vivien în „Călătorie suspectă”, scanat la ultrarezoluție.

Toți cei care contribuie sunt menționați de mine întotdeauna. Această imagine, alături de altele care vor fi publicate săptămâna aceasta pe site, face parte din lucrarea lui Shirley Conway, Conrad Veidt Retrospektive.

O altă surpriză vor fi și materialele pe care le-am achiziționat de curând. O colecție prețioasă de almanahuri Cinema din anii ’20, precum și un întreg album cu o colecție chiar mai valoroasă de reviste Ciné-Miroir, din aceeași perioadă.

Este o imensă satisfacție pentru mine să văd cât de multe persoane sunt interesate de site-ul lui Conrad. Iar popularitatea acestui loc de întâlnire pentru fanii legendarului actor este pe zi ce trece tot mai mare. Mulțumesc tuturor colaboratorilor și colecționarilor din întreaga lume!

Advertisements